Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Sala

Bensin i Sala

Tillsammans finns det 7 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Sala och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Sala kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Sala kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västmanland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Sala genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Sala

OKQ8

Uppsalavägen 2

733 39 Sala

OKQ8

Berggatan 13

733 35 Sala

JET

Långgatan

733 39 Sala

Shell

Ringgatan 44

733 32 Sala


Fler bensinstationer i Sala

Norrbytulls Kiosk & Bensin

Norrbygatan 28

733 31 Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala

St1

Stockholmsvägen

733 32 Sala