Bensin - En hel del om Bensin













Bensin i Mölndal

Bensin i Mölndal

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Mölndal och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Mölndal kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Mölndal kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.




Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Mölndal genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Mölndal

OKQ8

Toltorpsgatan 54

431 39 Mölndal

St1

Lammevallsgatan

431 44 Mölndal

Statoil

Göteborgsvägen 38

431 30 Mölndal

Sixt Rent a Car

Flöjelbergsgatan 24

431 37 Mölndal


Fler bensinstationer i Mölndal

Statoil

Nedanvägsgatan

431 62 Mölndal