Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Lerum

Bensin i Lerum

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Lerum och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Lerum kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Lerum kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Lerum genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Lerum

Benoil Trade Company

Stämånavägen 8

443 39 Lerum

Shell

Kolborydsvägen 2

443 51 Lerum

Statoil 1-2-3 Lerum

Almekärrsvägen 1

443 39 Lerum

St1

Göteborgsvägen 2

443 30 Lerum


Fler bensinstationer i Lerum

Serviceknuten i Lerum AB

Göteborgsvägen 2A

443 30 Lerum