Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Hjo

Bensin i Hjo

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Hjo och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Hjo kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Hjo kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Hjo genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Hjo

STATOIL

Falköpingsvägen 41

544 31 Hjo

St1

Bangatan 17

544 33 Hjo

OKQ8

Industrigatan 32

544 50 Hjo

St1

Falköpingsvägen 39

544 31 Hjo