Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Hisings Backa

Bensin i Hisings Backa

Tillsammans finns det 9 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Hisings Backa och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Hisings Backa kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Hisings Backa kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Hisings Backa genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Hisings Backa

Preem Petroleum AB

Rimmaregatan 2

422 55 Hisings Backa

Angereds Bensin AB

Transportgatan 60

422 46 Hisings Backa

St1

Transportgatan 60

422 46 Hisings Backa

preem

Skälltorpsvägen

422 56 Hisings Backa


Fler bensinstationer i Hisings Backa

OKQ8

Transportgatan 6

422 46 Hisings Backa

JET

Tingstadsvägen

422 44 Hisings Backa

STATOIL

Dammgårdsgatan

422 44 Hisings Backa

preem

Importgatan 2-4

422 46 Hisings Backa


Ännu mer bensin i Hisings Backa

Statoil TruckDiesel Hisings Backa

Transportgatan 7

422 46 Hisings Backa