Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Askim

Bensin i Askim

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Askim och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Askim kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Askim kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Askim genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Askim

preem

Kobbegårdsvägen

436 34 Askim

STATOIL

Askims Stationsväg

436 40 Askim

St1

Hantverksvägen 10

436 33 Askim

Shell

Värslevägen 2

436 42 Askim


Fler bensinstationer i Askim

Stocken Marina AB

Varpmossevägen 11

436 39 Askim