Bensin - En hel del om Bensin













Bensin i Alingsås

Bensin i Alingsås

Tillsammans finns det 10 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Alingsås och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Alingsås kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Alingsås kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Västergötland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.




Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Alingsås genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Alingsås

STATOIL

Kristineholmsvägen 20

441 39 Alingsås

STATOIL

Vänersborgsvägen

441 31 Alingsås

St1

Borgens Gata

441 39 Alingsås

JET

Malmgatan

441 39 Alingsås


Fler bensinstationer i Alingsås

Shell Express

Götaplan

441 39 Alingsås

Ekdahls Mack AB

Charlottenbergsvägen 4

441 45 Alingsås

St1

Järngatan 1

441 39 Alingsås

OKQ8

Bangatan

441 32 Alingsås


Ännu mer bensin i Alingsås

OKQ8

Kristineholmsvägen

441 39 Alingsås

Tanka

Stråhles Allé 6

441 32 Alingsås