Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Bålsta

Bensin i Bålsta

Tillsammans finns det 7 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Bålsta och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Bålsta kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Bålsta kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Uppland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Bålsta genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Bålsta

preem

Ekolskrog

746 93 Bålsta

Tanka

Arosvägen 1

746 31 Bålsta

OKQ8

Stockholmsvägen 117

746 32 Bålsta

St1

Dragrännan

746 50 Bålsta


Fler bensinstationer i Bålsta

din-X

Stockholmsvägen 131

746 31 Bålsta

Shell

Kraftleden 2

746 52 Bålsta

STATOIL

Kalmarvägen 1

746 31 Bålsta