Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Tumba

Bensin i Tumba

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Tumba och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Tumba kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Tumba kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Tumba genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Tumba

OKQ8

Tunavägen

147 42 Tumba

St1

Tuna Gårdsväg 9

147 43 Tumba

Tanka

Tuna Gårdsväg

147 43 Tumba

Bilia Personbilar AB/Tanka

Tumbavägen 1

147 43 Tumba


Fler bensinstationer i Tumba

St1

Dalvägen 15

147 33 Tumba

OKQ8

Däldvägen 1

147 33 Tumba