Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Solna

Bensin i Solna

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Solna och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Solna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Solna genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Solna

Shell

Västra Vägen 12

169 61 Solna

Tanka

Ankdammsgatan 4

171 43 Solna

Tanka

Frösundaleden 4

169 70 Solna

OKQ8

Ankdammsgatan 35

171 67 Solna


Fler bensinstationer i Solna

OKQ8

Solnavägen 13

171 65 Solna

JET

Armégatan

171 71 Solna