Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Sollentuna

Bensin i Sollentuna

Tillsammans finns det 7 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Sollentuna och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Sollentuna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Sollentuna genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Sollentuna

Shell

Kanalvägen 67

191 34 Sollentuna

Statoil

Norrvikenleden 1

191 49 Sollentuna

OKQ8

Sollentunavägen 29

191 40 Sollentuna

Wärns i Edsberg AB

Rudbecks Väg 141

192 51 Sollentuna


Fler bensinstationer i Sollentuna

OKQ8

Kung Hans Väg 1A

192 68 Sollentuna

Bensin och Service i Sollentuna AB

Kanalvägen 13

191 34 Sollentuna

Tanka

Bergkällavägen 30

192 79 Sollentuna