Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Skärholmen

Bensin i Skärholmen

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Skärholmen och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Skärholmen kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Skärholmen kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Skärholmen genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Skärholmen

St1

Skärholmsvägen

127 39 Skärholmen

Gardnert Bensin & Service AB

Storholmsgatan 27

127 48 Skärholmen

St1

Bredängsvägen 235

127 32 Skärholmen

Sydenhags Bensin & Service

Strömsätravägen 1

127 35 Skärholmen


Fler bensinstationer i Skärholmen

Shell Express

Eldholmsbacken 2

127 48 Skärholmen