Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Lidingö

Bensin i Lidingö

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Lidingö och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Lidingö kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Lidingö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Lidingö genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Lidingö

OKQ8

Drottningvägen 2A

181 32 Lidingö

Preem

Södra Kungsvägen 84

181 51 Lidingö

Shell Express

Skärsätra Torg 1

181 60 Lidingö

St1

Pyrolavägen

181 60 Lidingö


Fler bensinstationer i Lidingö

OKQ8

Islinge Hamnväg 19

181 31 Lidingö

Bilia Personbilar AB

Båtsmansvägen 8

181 41 Lidingö