Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Kista

Bensin i Kista

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Kista och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Kista kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Kista kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Kista genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Kista

Shell

Danmarksgatan 54

164 40 Kista

Statoil

Finlandsgatan 1

164 74 Kista

Tanka

Danmarksgatan 52

164 40 Kista

OKQ8

Kottbygatan 1

164 74 Kista