Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Handen

Bensin i Handen

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Handen och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Handen kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Handen kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Stockholms län som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Handen genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Handen

Tanka

Kilowattvägen 11

136 44 Handen

JET

Markörgatan 12

136 44 Handen

Statoil Detaljist AB

Vendelsövägen 59

136 44 Handen

OKQ8

Nynäsvägen 130

136 37 Handen