Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Strängnäs

Bensin i Strängnäs

Tillsammans finns det 8 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Strängnäs och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Strängnäs kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Strängnäs kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Sörmland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Strängnäs genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Strängnäs

Tanka

Eskilstunavägen 30

645 34 Strängnäs

St1

Eskilstunavägen 33

645 34 Strängnäs

preem

Markörvägen 3-5

645 42 Strängnäs

OKQ8

Mälarvägen 2

645 50 Strängnäs


Fler bensinstationer i Strängnäs

preem

Lärlingsvägen 7

645 41 Strängnäs

STATOIL

Biskopskvarn

645 91 Strängnäs

Preem Malmby

Malmbyhus 1

645 94 Strängnäs

St1

Ulvhälls Allé

645 40 Strängnäs