Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Katrineholm

Bensin i Katrineholm

Tillsammans finns det 7 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Katrineholm och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Katrineholm kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Katrineholm kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Sörmland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Katrineholm genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Katrineholm

STATOIL

Vingåkersvägen 16

641 51 Katrineholm

Tanka

Starrvägen 9

641 49 Katrineholm

OKQ8

Strångsjövägen

641 92 Katrineholm

Statoil TruckDiesel Katrineholm

Mejerigatan 11

641 39 Katrineholm


Fler bensinstationer i Katrineholm

Statoil

Vasavägen 6

641 31 Katrineholm

St1

Stockholmsvägen

641 49 Katrineholm

Shell

Vasavägen 8

641 31 Katrineholm