Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Höör

Bensin i Höör

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Höör och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Höör kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Höör kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Skåne som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Höör genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Höör

OKQ8

Lilla Holmavägen 23

243 93 Höör

Norra Rörums Biltjänst

Norra Rörum 3381

243 92 Höör

OKQ8

Björkgatan 58

243 34 Höör

Preem

Malmövägen

243 36 Höör


Fler bensinstationer i Höör

pump

Industrigatan 1

243 32 Höör

Frendo Statoil 123

Södergatan 2

243 31 Höör