Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Kalix

Bensin i Kalix

Tillsammans finns det 7 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Kalix och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Kalix kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Kalix kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Norrbotten som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Kalix genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Kalix

Lundströms Gas & Svets AB

Hangarvägen 6

952 61 Kalix

Ok Norrbotten Ekonomisk Förening

Parallellgatan 2

952 33 Kalix

Statoil TruckDiesel Kalix

Hangarvägen 1

952 61 Kalix

preem

Parallellgatan

952 33 Kalix


Fler bensinstationer i Kalix

Nordiska Bil AB

Stabsvägen 11

952 51 Kalix

preem

Strandgatan 26

952 33 Kalix

Tanka

Stabsvägen 11

952 51 Kalix