Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Haparanda

Bensin i Haparanda

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Haparanda och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Haparanda kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Haparanda kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Norrbotten som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Haparanda genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Haparanda

Statoil TruckDiesel Haparanda

Tjädervägen 6

953 33 Haparanda

OKQ8

Ahlmarksvägen 1

953 36 Haparanda

Shell

Norra Esplanaden 2

953 31 Haparanda

St1

Norrskensvägen 2

953 36 Haparanda


Fler bensinstationer i Haparanda

STATOIL 1-2-3 Haparanda

Västra Esplanaden 61

953 34 Haparanda