Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Boden

Bensin i Boden

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Boden och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Boden kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Boden kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Norrbotten som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Boden genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Boden

Statoil TruckDiesel Boden

Torpgärdan

961 74 Boden

Tanka

Sturegatan 10

961 33 Boden

Statoil Detaljist AB

Garnisonsgatan 41

961 35 Boden

OKQ8

Teknikvägen 2

961 50 Boden