Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Kumla

Bensin i Kumla

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Kumla och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Kumla kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Kumla kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Närke som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Kumla genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Kumla

STATOIL

Brändåsen

692 93 Kumla

St1

Stenevägen 18

692 35 Kumla

OKQ8

Täbyvägen 2

692 71 Kumla

Shell 7-Eleven

Västra Drottninggatan 62

692 33 Kumla


Fler bensinstationer i Kumla

pump

Köpmangatan 45

692 36 Kumla

JET

Norra Mos

692 93 Kumla