Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Timrå

Bensin i Timrå

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Timrå och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Timrå kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Timrå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Medelpad som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Timrå genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Timrå

OKQ8

Vitögatan 1

861 35 Timrå

Statoil TruckDiesel Timrå

Terminalvägen 6

861 36 Timrå

Statoil

Köpmangatan 51

861 31 Timrå

Tanka

Terminalvägen 4

861 36 Timrå