Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Bollnäs

Bensin i Bollnäs

Tillsammans finns det 9 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Bollnäs och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Bollnäs kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Bollnäs kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Hälsingland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Bollnäs genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Bollnäs

OKQ8

Järnvägsgatan 54

821 43 Bollnäs

Statoil TruckDiesel Bollnäs

Industrigatan 8

821 41 Bollnäs

St1

Häggesta

821 41 Bollnäs

Statoil

Läroverksgatan 52

821 33 Bollnäs


Fler bensinstationer i Bollnäs

STATOIL Automat

Framnäsvägen 1

821 43 Bollnäs

OKQ8

Norrlandsvägen

821 36 Bollnäs

St1

Våggatan 8

821 42 Bollnäs

Tanka

Hantverkargatan 3

821 30 Bollnäs


Ännu mer bensin i Bollnäs

St1

Postgränd

821 33 Bollnäs