Bensin - En hel del om Bensin













Bensin i Kungsbacka

Bensin i Kungsbacka

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Kungsbacka och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Kungsbacka kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Kungsbacka kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Halland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.




Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Kungsbacka genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Kungsbacka

preem

Varbergsvägen

434 98 Kungsbacka

Järntorget Bensin & Service AB

Pålsabacken 15

434 97 Kungsbacka

Statoil

Kollavarvsvägen 10

434 91 Kungsbacka

Swea Energi

Storgatan 35

434 32 Kungsbacka


Fler bensinstationer i Kungsbacka

St1

Varbergsvägen 91

434 44 Kungsbacka

JET

Varlavägen

434 32 Kungsbacka