Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Visby

Bensin i Visby

Tillsammans finns det 8 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Visby och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Visby kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Visby kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Gotland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Visby genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Visby

STATOIL

Söderväg 7A

621 58 Visby

Swea Energi AB

Säves Väg 12

621 46 Visby

Gotlands Bro Ok

Lummelunda Tjauls 141

621 71 Visby

Tanka

Lummelundsväg 9

621 40 Visby


Fler bensinstationer i Visby

Preem Petroleum AB

Kopparsviksgatan 8

621 58 Visby

OKQ8

Lummelundsväg 9

621 40 Visby

Shell

Slitevägen 2

621 41 Visby

Shell

Söderväg 11

621 58 Visby