Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Hofors

Bensin i Hofors

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Hofors och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Hofors kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Hofors kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Gästrikland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Hofors genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Hofors

OKQ8

Faluvägen 77

813 91 Hofors

STATOIL

Faluvägen 42

813 30 Hofors

St1

Faluvägen 7

813 34 Hofors

Statoil TruckDiesel Hofors

Torsåkersvägen

813 33 Hofors