Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Åmål

Bensin i Åmål

Tillsammans finns det 5 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Åmål och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Åmål kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Åmål kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Dalsland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Åmål genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Åmål

OKQ8

Hovslagaregatan 1

662 34 Åmål

St1

Vänersborgsvägen 15

662 32 Åmål

Statoil TruckDiesel Åmål

Fågelmyrsgatan 2

662 34 Åmål

Preem

Karlstadsvägen 36

662 36 Åmål


Fler bensinstationer i Åmål

Palms Servicestation

Karlstadsvägen 18A

662 37 Åmål