Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Malung

Bensin i Malung

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Malung och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Malung kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Malung kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Dalarna som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Malung genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Malung

S M Andersson AB

Norra Mon

782 33 Malung

Shell

Grönlandsvägen 2A

782 33 Malung

preem

Lia 14

782 35 Malung

preem

Moravägen 3

782 31 Malung


Fler bensinstationer i Malung

OKQ8

Moravägen

782 34 Malung

Statoil TruckDiesel Malung

Södra Hantverkargatan 38A

782 34 Malung