Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Hedemora

Bensin i Hedemora

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Hedemora och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Hedemora kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Hedemora kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Dalarna som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Hedemora genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Hedemora

St1

Tviksta

776 33 Hedemora

OKQ8

Gussarvsgatan 31

776 30 Hedemora

St1

Hamregårdsvägen

776 90 Hedemora

STATOIL

Österbyvägen 16

776 33 Hedemora