Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Falun

Bensin i Falun

Tillsammans finns det 9 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Falun och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Falun kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Falun kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Dalarna som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Falun genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Falun

Shell

Färgvägen 4

791 46 Falun

STATOIL

Herrhagsvägen 3

791 75 Falun

Preem Jungfrurondellen

Nedre Heden 1

791 38 Falun

Shell

Gruvgatan 26

791 62 Falun


Fler bensinstationer i Falun

OKQ8

Ingarvsvägen 1

791 77 Falun

JET

Norra Järnvägsgatan

791 35 Falun

St1

Timmervägen 16

791 62 Falun

OKQ8

Korsnäsvägen 138

791 43 Falun


Ännu mer bensin i Falun

Statoil TruckDiesel Falun

Centralvägen 6

791 46 Falun