Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Lysekil

Bensin i Lysekil

Tillsammans finns det 6 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Lysekil och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Lysekil kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Lysekil kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Bohuslän som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Lysekil genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Lysekil

Tanka

Förrådsvägen 1

453 38 Lysekil

Swea Energi

Södra Hamngatan 6

453 33 Lysekil

Statoil TruckDiesel Lysekil

Kontorsvägen 3

453 41 Lysekil

Ge Jernet

Bangårdsgatan 2B

453 50 Lysekil


Fler bensinstationer i Lysekil

St1

Kontorsvägen 2

453 41 Lysekil

preem

Landsvägsgatan 48

453 37 Lysekil