Bensin - En hel del om Bensin













Bensin i Karlshamn

Bensin i Karlshamn

Tillsammans finns det 10 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Karlshamn och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Karlshamn kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Karlshamn kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Blekinge som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.




Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Karlshamn genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Karlshamn

St1

Jannebergsvägen 6

374 32 Karlshamn

Preem Petroleum AB

Oljehamnsvägen

374 31 Karlshamn

St1

Hinseleden

374 31 Karlshamn

STATOIL

Idrottsvägen 11

374 30 Karlshamn


Fler bensinstationer i Karlshamn

Kbk Service AB

Jannebergsvägen 2

374 32 Karlshamn

preem

Erik Dahlbergsvägen 60

374 38 Karlshamn

Shell

Munkahusvägen

374 31 Karlshamn

JET

Sölvesborgsvägen 35

374 41 Karlshamn


Ännu mer bensin i Karlshamn

STATOIL

Jannebergsvägen 2

374 32 Karlshamn

Statoil TruckDiesel Karlshamn

Knutsbergsvägen 1

374 93 Karlshamn