Bensin - En hel del om Bensin

Bensin i Sollefteå

Bensin i Sollefteå

Tillsammans finns det 4 bensinmackar som säljer bensin, diesel och andra drivmedel i Sollefteå och många av bensinstationerna har alternativa miljövänliga drivmedel som komplement till bensinen. I Sollefteå kan det ibland vara svårt att hitta vilken mack som är billigast på bensin. Ofta skiljer bensinpriset så lite att det inte är lönt ekonomiskt och det är aldrig lönt miljömässigt att köpa en omväg för att kunna tanka 25 öre billigare. Information om och pris på bensinen i Sollefteå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera bensinstationer i Ångermanland som erbjuder bensin, etanol eller biogas är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande priset på bensin och etanolen. Ifall du ska åka för att tanka din bil är det viktigt att de vet vilken sorts bensin som bilen ska ha. Framförallt viktigt är detta om du har lånat eller hyrt en bil. Bäst information kan du få om vilken bensin som bilen ska ha kan du få hjälp med på bensinmacken eller genom att titta i bilens instruktionsbok.
Det går lätt att hitta till en bra bensinstation för att tanka bensin i Sollefteå genom att kolla med någon mack nedan eller kolla vidare på nätet:


All bensin i Sollefteå

Tanka

Storgatan 135

881 41 Sollefteå

Statoil

Långgatan 17

881 33 Sollefteå

Mählers Macken HB

Forsmovägen 5

881 91 Sollefteå

St1

Norra Ådalsvägen 65

881 50 Sollefteå